More results for beleggen

   
 
beleggen
 
Beleggen.
Registreer u op onze site en krijg aan de hand van uw 5 credits gratis toegang tot exclusieve content voor een periode van 2 weken. Ontdek de aanbevelingen van onze experts in aandelen, beleggingsfondsen en obligaties en zet deze om in de praktijk.
De Beleggersgids Alles voor de belegger en investeerder!
Sparen voor jouw pensioen. Beleggen in aandelen Hoe kan je de return verhogen van je beleggingsportefeuille? Beleggen Een beleggingsstrategie voor startende beleggers. Kopen en verkopen van vastgoed Mag ik mijn huis nog zelf verkopen als ik een contract heb met een vastgoedmakelaar?
Beginnen met beleggen Voor beginnende beleggers.
Maar één ding is zeker: met de juiste kennis levert het waarschijnlijk meer op dan een gemiddelde spaarrente. Zo werkt beleggen. Beleggen is het kopen van producten, om die op een later moment met winst te verkopen. Althans, als je het heel simpel zou omschrijven. Het valt je waarschijnlijk op dat we het over producten hebben. En niet over aandelen, waar mensen meestal aan denken. Dat is niet zomaar: beleggen kan namelijk in heel veel verschillende producten. Van grondstoffen tot valuta. Van aandelen tot ingewikkelde hefboomproducten. Waar je ook in belegt, de prijs van het product verandert continu. Dat heeft te maken met de wisselende vraag en aanbod. Overal ter wereld zijn beleggers namelijk producten aan het kopen en verkopen. Hoe meer vraag naar een product, hoe hoger de prijs. Dat noem je de koers. Vroeger en nu. Vroeger werden beleggingsproducten verhandeld op speciale beurzen. Daar stonden vooral mannen schreeuwend naar de koersen te kijken. Tegenwoordig is dat niet meer nodig. Professionals én consumenten kunnen handelen via hun computer.
Vandaag beleggen om morgen goed te leven.
Ik kies deze formule, in overeenstemming met mijn risicobereidheid en risicotolerantie, op voorstel van mijn bankagent. Ik word op de hoogte gehouden van mijn beleggingen en de beslissingen van de fondsbeheerder via online tools, driemaandelijkse verslagen en mijn agent. Ik profiteer van exclusieve diensten.
Leren beleggen voor beginners of experten - Belfius.
Omdat beleggen op de beurs toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen, ontwikkelden we ReBel. Een gloednieuw beursplatform, waar u aandelen en trackers kan kopen met meer gebruiksgemak dan ooit, want ReBel wordt naadloos geïntegreerd in uw Belfius-app en in Belfius Direct Net. Ik ontdek ReBel. Leren beleggen voor beginners of experten - Belfius.

Contact Us